Tidsbokning med integrerad webbokning

Tidsbokningen är en central del av företagets verksamhet, och således hjärtat i IT-lösningen. Utifrån en datoriserad tidsbokning har du full överblick över salongens verksamhet, och kan snabbt skaffa dig en bild över beläggningen den aktuella dagen, veckan eller månaden. Vidare kan du med hjälp av tidsbokningen se vilka kunder som kommit, vilka behandlingar som är betalda respektive vilka som inte är betalda, vilka som arbetar under den aktuella dagen och vilka tider de arbetar, vilka kunder som eventuellt avbokat sina behandlingar etc. Dessutom kan du i bokningsöversikten enkelt se om det finns noteringar på kunder och bokningar.

En datoriserad tidsbokning gör att effektiviteten i ditt företag kommer att öka, eftersom du snabbt kan hitta en ledig tid med rätt tidslängd för den önskade behandlingen. Tidsåtgången på en behandling ställer du dessutom själv in i systemet. Tidsbokning via datorn gör dessutom att du kan påminna kunderna via e-post och sms (tillval), vilket minskar antalet ”no-shows” på företaget.

Webbokningen är en del av tidsbokningen och medför att din bokningskalender är tillgänglig dygnet runt - året om. Fördelarna med en webbokning är dels att du kommer att ägna mindre tid i telefon, dels att nya kunder som ”hittat” ditt företag lätt kan hitta tider som passar dem. Du ökar helt enkelt din tillgänglighet genom att ha en bokningsfunktion via ditt företags hemsida. Funktionen är mycket enkel, eftersom webbokningen är kopplad till företagets databas. Kunden loggar bara in sig, och väljer sedan frisör, behandling och tid.
Om du i dagsläget inte är intresserad av att köpa hela IT-lösningen, finns en möjlighet att enbart köpa bokningssystemet. Kostnaden för detta är i så fall 6 995 kr exkl. moms.