Partners

Frisörföretagarna är bransch- och arbetsgivarorganisationen för företag inom frisör- och perukmakeriyrkena i Sverige. Frisörföretagarna, som företräder 5.500 medlemmar runt om i Sverige, har till ändamål att påverka, underlätta och utveckla medlemsföretagens gemensamma intressen som arbetsgivare och företagare.

Extenda är ett internationellt IT-företag som erbjuder systemlösningar för varuhus, modekedjor, dagligvaruhandel, detaljhandelskedjor och tjänsteföretag. I Frisörföretagarnas IT-lösning levererar och ansvarar Extenda för huvudprogramvaran Extenda Express (som baseras på Microsoft Retail Management System), utveckling av en skräddarsydd lösning för tidsbokning samt integration av de olika programpunkterna. Extenda ansvarar även för leverans och integration av löne- och SMS-modulerna.

Wantech är en av de fem mest erfarna telekomaktörerna på marknaden och har erkänt mycket hög teknisk specialkompetens inom områdena fast och mobil kommunikation för data och telefoni. I Frisörföretagarnas IT-lösning levererar och ansvarar Wantech för applikationsrouter och datakommunikation, dess säkerhet och tillgänglighet samt tillgänglighet till de centrala servrar som Frisörföretagarnas IT-lösning installeras på.

Swedbank Babs har drivit kortinlösenverksamhet i hela 25 år. Swedbank Babs är marknadsledande i både Sverige och i Norden, och har etablerat verksamhet i både Norge och Danmark under det internationella namnet Swedbank Card Services. I Frisörföretagarnas IT-lösning är Swedbank Babs bidrag det förmånliga inlösenavtalet.

Zamsos har utvecklat betalsystemet Zaci som är den nya generationens system för hantering av betalningar med chipkort. I Frisörföretagarnas IT-lösning integreras betalsystemet Zaci med kassasystemet, vilket möjliggör tryggare och säkrare kortbetalningar.