Vad betalar jag för när jag uppger antalet anställda?

Ju fler anställda man har ju mer hjälp kan man behöva i olika frågor och desto mer nytta får man utav medlemskapet. Juridisk hjälp är något alla företag behöver, speciellt företag med anställda. För ju fler anställda man har desto mer juridisk hjälp behöver man.

Har man en salongsförsäkring tecknad genom Söderberg & Partners grundas den mycket på antalet anställda. Sker det en vattenskada, inbrott eller kanske en brandskada som försäkringen ska bekosta räknar de bland annat på uppsättningen verktyg gånger antalet anställda.

Kollektivavtalet som Frisörföretagarna förhandlar med Handels finns också, där lägger man väldigt mycket tid på att det ska bli så bra som möjligt för våra företagare. Skulle det vara så att det någon gång blir konflikt med Handels som leder till strejk så faller medlemmen in under något som heter beredskapsfonden i medlemskapet vilket gör att man blir ersatt för antalet anställda man har registrerat hos oss. Detta är att se som en sorts försäkring, precis som den juridiska rådgivningen.