Nå nya kunder med våra presentkort

shutterstock_253575808 (1)

Som medlem i Frisörföretagarna kan du ansluta din salong eller hyrstol till våra presentkort. Presenkorten säljs i cirka 3000 butiker runt om i landet och är perfekt för alla konsumenter som vill ge bort en hårbehandling hos en proffsig frisör.

För att ansluta din salong eller hyrstol, skriver du ut och fyller i blanketten här under. Posta den sedan till Goyada AB, Kungsgatan 54, 111 35 Stockholm.

Bra att veta:

  • Du behöver ingen extrautrustning för att ta emot presentkorten, utan du drar dem i din vanliga kortterminal.
  • Det är en engångsavgift för att ansluta sig till presentkorten, den är på 250 kronor. Engångsavgiften är till för att täcka administrationsarbetet som vår samarbetspartner Goyada, som tillhandahåller presentkorten, utför.
  • När en kund löser in ett presentkort behåller du 90 procent av presentkortets inlösta belopp. Transaktionsavgiften är på 1,50 kr/köp. Därutöver tillkommer inga extra kostnader.
  • Skulle du ha frågor gällande presentkortet eller behöver hjälp kan du ringa Goyadas kundtjänst på 08-555 172 13 (öppet måndag-fredag, kl 9-15). Du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss på Frisörföretagarna!