Årsmötet, Frisörföretagarna Västergötland

mars 22, 2012 14:56 av Sören Wilsson
DSCN3415.JPG

Drygt 30 personer kom denna kylslagna söndag till Alingsås för årsmöte.
Frisörföretagarnas VD Ted Gemzell och riksstyrelsens ordförande Matilda Mielind besökte oss också för att ge ytterligare information om vad som händer i branschen och vad som är på gång.
Bl.a. är det snart dags för kollektivavtalsförhandlingar med Handels, alltid intressant att se vad parterna kommer överens om!
Ted önskade att få mer synpunkter från oss företagare om vilka frågor som vi anser är viktigast, vilket han också fick från årsmötesdeltagarna.
Vi önskar avtalsdelegationen lycka till!

En del information och diskussioner kring den nya organisationen för Frisörföretagarna blev det också. Mycket kommer att centraliseras, speciellt ekonomin, vilket vi förtroendevalda ser fram emot. Sedan får vi nog acceptera lite inkörningsproblem det första året innan rutinerna har satt sig.

Sammantaget tyckte vi alla att det var ett givande årsmöte, även sektionsträffen för förtroendevalda i sektionerna dagen innan var uppskattad. Förhoppningsvis kan vi lägga ännu mera krut på att arrangera ännu fler aktiviteter för våra medlemmar i och med den nya organisationen.

Ett antal medlemmar avtackades också, dels för 25-årigt medlemskap men också förtroendevalda som avgick från sina poster i avdelningsstyrelsen.


Den nya avdelningsstyrelsen består av:

Eva-Karin Djupström Kvist, ordförande
Sören Wilsson, sekreterare
Sari Wallin, kassör
Sirpa Svensson, ledamot
Anette Tidholm, utbildningsnämndens ordförande

(Bilden ovan visar de förtroendevalda som deltog på sektionsträffen under lördagen.)

/Sören Wilsson