Inför årsmötet 11/2-13 Verksamhetsberättelse

februari 6, 2013 13:47 av Elin Holmberg

 

Verksamhetsberättelse 2012

Vi har haft   7 protokollförda möten under året.

Vi var på regionsträff i Örnsköldsvik i mars där vi belutade att regionen spelat ut sin roll och lade därför ned den som ekonomisk förening, däremot skall vi fortfarande försöka ha enklare diskussionsträffar.

Vi arbetade hårt för att få göra en visning, riktad till slutkonsument, tillsammans med våra medlemmar men tyvärr svek sponsorerna  så vi var tvugna att lägga projektet på is.

I Umeå hade vi i september ett moodboarmöte för att inspirationsladda inför hösten. Vi hade tidigare i juni haft ett upskattat sådanti Skellefteå inför ck visningen.

Vi har haft möte i Skellefteå angående att sälja färg då vissa av våra medlemmar fått  förelägganden i frågan. Vi gick också ut med förfrågan till alla våra medlemmar om huruvida de fått påhälsning av miljökontoret. Svaren har sammanställts och skickats vidare till Siv                        som jobbar för företagarna  och som lovat göra en skrivelse för de som blivit drabbade.

Till årets framtidskonferens som hölls i Stockholm i oktober var vi hela fem representanter som fick åka då vi har en representant i RS och en i nomineringskommitén. Det var mycket bra att få varra så många då vi alla ser och lyssnar på lite olika saker.

Vi hade i november två mycket uppskattade visningar i samarbete med GHD , den ena i Skellefteå den andra i Umeå.

Vi startade upp en facebook-sida, för att enklare sprida information,  i samband med detta och fick utav GHD ett snyggt fön och tång set att lotta ut bland våra ”gillare”

Vi har ju även vår ”blogg” på frisor.se där vi försöker att sprida information till våra medlemmar löpande.

Under  januari 2013 har vi ett hockey event inbokat samt ett möte med arbetsförmedlingen för att höra hur de resonerar angående ”starta eget bidrag”.