Vill du vara med på något kul????

april 4, 2012 12:47 av Elin Holmberg

Vi vill göra ett event som uppmärksammar att vem som helst får kalla sig frisör. Det vill vi göra tillsammans med er medlemmar. Vi vill visa att en behörig frisör erbjuder trygghet och proffesionell behandling.

Bakgrund

Vi är en organisation med uppgiften att påverka, underlätta och utveckla frisörbranschen. I Sverige finns ingen etableringskontroll inom frisöryrket, inte ens för frisörskolor.

Frisörföretagarnas medlemsföretag är utbildade, erfarna frisörer och seriös företagare. En behörig frisör har tagit sitt gesällbrev. Hos en behörig frisör erbjuds kunden trygghet och professionell behandling. Därför har Frisörföretagarna tagit fram sitt eget sigill som du som behörig frisör använder för att visa dina kunder att du är ett tryggt val.

Vem som helst får öppna och driva en salong, utan en enda dags utbildning. Vem som helst får till och med öppna frisörskola! Vi vill uppmärksamma detta för en bredare allmänhet och planerar därför att genomföra ett antal aktiviteter.

Vi kommer bland annat genomföra en publik aktivitet där vi hoppas att ni vill vara med.

Upplägg

Eventet kommer att vara i Skellefteå, den 22september. Vi kommer att genomföra en visning, som ska hålla hög nivå, genomförande, ljud och ljus. Vi ska sprida kunskap om Frisörföretagarnas medlemsföretag att vi är utbildade, erfarna och seriösa företagare.

Vi vill självklart att alla medlemsföretag ska delta i någon form, det finns plats för alla.

Elin Holmberg , ordförande Frisörföretagarna Västerbotten