Saloon Stockholm

september 25, 2013 22:23 av Lize Moberg
IMG_6665.JPG

 

Att John kom till Sverige och mässan, var inte så självklart.

Jag Lize Moberg besökte han i Rom förra året och började bjuda in han till oss. Jag fick hjälp av Jannik Sundström som också var där och hälsade på. När Vidal Sasson dog så blev dessa herrar kring han mycket efterfrågade. Han visste inte om han skulle få plats med Sverige, han är ju ingen ungdom längre.

Men har hur mycket som helst att lära ut. Vi som fick äran att vara hans värd för denna vecka har haft mycket jobb men också välgigt roligt. Detta var för att våra medlemmar skulle få en VIP visning och den skulle det vara hög klass på.

Det blev hög klass på visningen, han kunde fått prata i timmar. Alla ville höra mer. Modellerna var som våra kunder, (de flesta iallafall) Vi kan gå direkt hem och jobba med vad vi sett.

En gäst sa. - Äntligen lite glädjespridare, nu ska jag hem o jobba med mitt roliga jobb. För så blev det. Han förmedlade hur kul och underbart vårat jobb är och vår historia och grund är värdefull. Tekniken och kunden måste stämma, vem som helst klarar inte att vara frisör..

Detta mina vänner i SFF är vi tacksamma för att fått vara med om, för man vet aldrig om John Santilli vill besöka Sverige igen..

MEN VI KAN ÖNSKA OCH HOPPAS. För er som missade årets visning

På kvällen var det fler som ville hälsa på John, bl,a. Den kändisfrisören som jobbat på Sasson, han frågade snällt om han fick hälsa på John som han aldrig fått se eller träffa. Han sa  - Är det John Santilli ? Ja svarade jag. - Honom hade jag velat se själv. Men vi hade ju visning... Säger lite om vem vi hade här.

En mycket respecterad och känd bland världens största och kändaste.

Helt plötsligt känner jag, hur litet Sverige är.

John sa - Ni har många av världens bästa frisörer i Sverige. Jag har alltid tyckt det enda sedan 70 talet. Många svenskar har varit på Vidal Sasson i London och de imponerar på mig hela tiden.

Så vi kan klappa oss själva. Vi är bra..