Årsmötet 2017

mars 20, 2017 09:27 av Thomas Söderlund

Vi började årsmötet med lite bubbel, sedan satte sej drygt 50 frisörer till bords till en härlig 3-rätters middag . Restaurant Palace har en härlig atmosfär i sig.

Vår eminente ordförande Eva hälsade alla välkomna o framförallt kvällens gäster, Maria Langwagen o Staffan Westman från SFF Stockholm.

Maria o Staffan startade kvällen med att prata om frisörlicensen. Något vi önskat länge o jobbat med på kongesser m.m. Nu är den här, men inte så många har skaffat den. Det är lätt att skaffa den om man är behörig. Via nätet o med hjälp av SFF ordnar det sej. Hittar du inte ditt GESÄLLBREV, ordnar SFF det. RING DOM.

Efter detta kom det in en underbar förrätt, följd av en matig god ankbröst med tillbehör. Vitt o rött vin som smakade gott till.

Eva tände ett ljus och vi hade parentation för två medlemmar som har avlidit under 2016.

Jag blev sedan vald till Ordförande för årsmötet. Eftersom vi lagt ut mycket på hemsidan, som gick att läsa i god tid, gick förhandlingarna snabbt.

Det avvikande som hände var att vi fick två nya styrelsemedlemmar. 

Anna Persson, Mölnlycke och Christer Johansson, Göteborg. Två mycket bra tillskott till vår fantastiska styrelse. Varmt välkomna till oss.

Thomas Söderlund o Kent Nilsson avgick efter många års styrelsearbete. Jag var med i styrelse i 21år o Kent lite mindre. Vi får tacka för förtroende under alla dessa år.

Vi blev avtackade med presenter från styrelsen.

Maria Svensson talade om handledarträff med gesällinformation den 27/3 och Anneli , vår sekreterare, berörde ämnet Radioreklam. Vi pratade om kostnader och enades om fördjupning i ämnet innan beslut tas.

Efterätten kom in med kaffet o till detta informerade Staffan W. om den nya sidan Premium. Där kan vi se alla rabatter vi har hos många företag. KOLLA.

Företagarseminarier på bl.a Kanarieöarna kommer i höst. Var ute i god tid. Populärt.

Eva avslutade årsmötet med att tacka gästerna o alla medlemmar som var där. Kul som alltid, och roligt att träffa kollegor över en bit god mat.

Det här var min sista spalt på hemsidan. Nu tar Christer Johansson över.

Lycka till.  

Styrelsen består av : Ordförande Eva Boije af Gennäs, Ledamöter: Anneli Ljunggren, Carina LIndström, Anna Persson och Christer Johansson.

Orförande Utbildningsnämnden: Maria Svensson, ledamot utb.nämnden Jessica Klingenstierna.                       

                                         THOMAS SÖDERLUND.